Video Pantas WordPress 2.0 Dilancarkan

Assalamualaikum dan salam hormat.

Video Pantas WordPress 2.0 terkini dilancarkan. Video ini adalah versi terkini berbanding versi Video Pantas WordPress yang lama.

Kepada pengguna Video pantas WordPress yang lama, anda boleh dapatkan video ini secara percuma (sila cek email anda ye, saya dah emailkan proses untuk upgrade Video pantas WordPress yang lama ke Video pantas WordPress 2.0)

Video Pantas WordPress versi lama telah terbit pada tahun awal tahun 2014. Dalam masa setahun banyak ‘interface’ WordPress, hosting, dan teknik lama telah berubah.

Oleh kerana ada pertanyaan dari pembeli baru yang kata tak sama dengan dalam video. Maka saya ambil keputusan untuk remake balik siri Video Pantas WordPress 2.0.

Video pantas WordPress lama

Video pantas WordPress versi lama.

Video pantas wordpress 2.0 ecover all box

Video pantas WordPress version 2.0

Apa Beza Video Pantas WordPress 2.0 dengan Video Pantas WordPress Lama ?

  1. Dari segi contentnya hampir sama dengan versi lama. Bezanya Video Pantas WordPress 2.0 saya buat lebih pendek. Berbanding Video pantas WordPress lama lebih panjang.Sewaktu saya buat Video Pantas WordPress versi lama, saya buat penerangan dalam satu video agak lama, sebab itu adalah pertama kali saya buat video. Konsep asal saya buat Video Pantas adalah untuk pengguna video ini gunakan masa yang pendek untuk praktikkan cara bina website guna WordPress ini.
  2. Tambahan video baru. Dalam Video Pantas WordPress 2.0 ada tambahan video baru.Cara membeli domain dan hosting saya pecahkan kepada 2 session. 1) Video tutorial untuk pengguna domain & hosting international dan video tutorial untuk pengguna domain & hosting dari penyedia hosting dari Malaysia. Dan juga video tambahan untuk tutorial WordPress itu sendiri.
  3. Pembahagian tutorial mengikut nama. Jika version lama, saya letak dari modul 1 hingga modul 6. Untuk Video Pantas WordPress tutorial mengikut nama tutorial.
  4. Tambahan dengan teknik-teknik baru dalam modul BONUS. Nak tau apa teknik baru? Tengok sendirilah 🙂
  5. Untuk Video Pantas WordPress 2.0 ada versi advance. Boleh tengok sendiri ye.

 

Laman akses ke Video dan download pun dah tukar baru.

Video pantas WordPress lama

Laman akses ke Video pantas WordPress lama.

 

Laman akses video pantas wordpress 2.0

Laman akses video pantas wordpress 2.0

Untuk dapatkan Video Pantas WordPress 2.0 boleh ke laman pembelian di sini

—> www.videopantas.com/wordpress-v2.

 

Faisal Reza Rahman
Faisal Reza Rahman berasal dari Ampang, Kuala Lumpur. Beliau menjalankan perniagaan internet sepenuh masa sejak tahun 2009. Kepakaran dalam Blogging, Wordpress, SEO Marketing, Facebook Ads, dan Google Adwords.

Pernah berkhidmat sebagai crew sambilan di Irfan Khairi Sdn Bhd, Manager di Jootawan Group, Event Manager di IluvIslam.com, dan Marketing Manager di SifuFBAds Sdn Bhd.

Tinggalkan Komen Anda Di Bawah

>